Jogi nyilatkozat

A www.ifa-hungary.org weboldalt a Nemzetközi Adószakértők Magyarországi Társasága üzemelteti („Szolgáltató”).

A weboldal tartalma, különösen szövegek, grafikák és fényképek szerzői jogi védelem alatt állnak. Bármilyen módon történő, teljes vagy részbeni sokszorosítása, terjesztése, felhasználása kizárólag a Szolgáltató írásbeli hozzájárulásával történhet.

A Szolgáltató weboldalán használt a Szolgáltatóra vonatkozó védjegy (márkanév, logo stb.) a Szolgáltató tulajdonában áll.

A weboldal és az azon található információk csak tájékoztató jellegűek. A megjelentetett információk nem minősülnek adó-, jogi-, üzleti vagy egyéb tanácsadásnak és nem pótolja az egyedi tanácsadást. A weboldal és azon található információk elkészítésekor Szolgáltató a legnagyobb gondossággal jár el, azonban az információk aktualitásáért, helyességéért és teljességéért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

Ezen a weboldalon más külső weboldalakra történő hivatkozások (hyperlinkek) találhatóak. Szolgáltató a linkekre történő hivatkozás elhelyezésekor a hivatkozott weboldalak tartalmát ellenőrizte. Azonban Szolgáltató nem vállal felelősséget a weboldalak tartalmáért, amelyekre hivatkozik, és amelyeket harmadik személyek hoztak létre. A belinkelt weboldalak tartalmáért és azokon található információk használatából vagy nem használatából eredő károkért egyedül annak szolgáltatója felel.