Bemutatkozás

Az egyesület az egyetlen valódi nemzetközi háttérrel rendelkező magyar tagokból álló, nemzetközi adózással foglalkozó non-profit szervezet, az International Fiscal Association kizárólagos magyarországi tagszervezete.

Az International Fiscal Association több, mint 50 országban működő, közel 70 éves múltra visszatekintő non-profit szervezet.

Az egyesület tagsága által képviselt gazdálkodó szervezetek, adózók a magyarországi költségvetési befizetést teljesítők jelentős hányadát (50%-ot meghaladó mértékben) reprezentálják.

Ez az adózói kör joggal várja el, hogy a kötelezettségei teljesítése fejében, európai színvonalú, európai normák alapján működő közigazgatás szolgálja ki őket.

Egyesületünk elsődleges célja az európai és a nemzetközi jogi (ezen belül is kiemelt hangsúllyal az adójogi) normák gyakorlatba való átültetésének elősegítése, mind a kormányzati szektor, mind a vállalkozói szféra részére.

E tevékenységünk során felhasználjuk a világ szinte minden pontján megtalálható tagszervezetek szakmai tapasztalatait, az anyaszervezet évente megtartott konferenciáinak szakmai eredményeit. E mellett önálló kutatásokat végzünk, és a kutatási eredmények alapján fejlesztési javaslatokat teszünk.